Het idee van P.U.S.H Forward

Van 2004 tot 2014 hebben wij geopereerd onder de naam Brasa Mi, als onderdeel van Kinderen van het Licht Ministrie en stichting De Stem. De aanleiding was constatering van de toename aan verslaving en tienermoederschap op steeds jongere leeftijd met als oorzaak afwijzing, verkeerde keuzen, incest enz. Vanwege de breuk met de organisatie Kinderen van het Licht zijn wij in 2017 gestart met stg. Push Forward welke in 2019 officieel als zodanig geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken.

Naamgeving en logo

Stichting P.U.S.H. Forward. Wij willen aan kinderen en jongeren die duw voorwaarts geven welke hun moet helpen de next step in het leven te zetten en daardoor een basis te leggen voor duurzame stabiliteit.

Uitleg Logo P.U.S.H. Forward

Silhouet geeft aan iemand die gestadig zich voort uit beweegt. De vuur vlokken geven aan de intensiteit van het zich voortuit bewegen. P.U.S.H FORWARD: (P.U.S.H.–> Professionele Uitvoering van Sociale Hulp).

Dé organisatie die kinderen en jongeren een duwtje in de rug geeft middels het bieden van hulp op sociaal gebied, ten einde hen te helpen de volgende goede stap in hun leven te zetten.